MOTOR Паб. Паб під ключ. Пивний бар під ключ. Допомога у відкритті пабу. Розробка меню для пивного бару. Створення дизайну інтер'єру пабу

Завдання  для компанії ресторанного консалтингу


Розробити нетиповий для концептуального напрямку формат пивного закладу, орієнтований на цільову аудиторію з середнім доходом. Нашій компанії  ресторанного консалтингу kraii було доручено створити концепцію проекту, дизайн інтер’єру пивного бару, технологічний проект кухні та барної стійки, фірмовий графічний стиль та базове меню. Назву було запропоновано власниками бізнесу.


 Запалюй на повну!  MOTOR Паб.


Що зробили

  • Розробили концепцію пивного бару і визначили його позиціонування на ринку.
  • Придумали маркетинговий слоган для пивного бару.
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн інтер'єру пивного бару, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, предмети декору та технологічне обладнання.
  • Створили впізнаваний фірмовий графічний стиль для пивного бару: логотип, вивіску, вуличну навігацію, меню, сувенірну продукцію, фірмовий одяг, брендовану упаковку take away тощо.
  • Створили для пабу меню кухні та бару. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для кухарів та барменів з технології  приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню. Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".Підготовили меню для друку.
  • Підібрали асортимент крафтового пива. Створили лінійку фірмових настоянок.
  • Зробили для пабу технологічний проект кухні та барної стійки на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. 
  • Підібрали весь посуд, технологічне обладнання, предмети сервіровки.
  • Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Розробили  план art&pr-заходів. 
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації пиного бару.


Ми можемо

Відкрити піцерію під ключ

Відкрити бургерну під ключ

Відкрити пивний бар під ключ

Відкрити кафе під ключ

Відкрити паб під ключ