Сіль і Перець. Все,що ти лю! Все,як ти лю! Допомога у відкритті кафе, суші-бару, бургерної та піцерії під ключ. Online консалтинг ресторанів

Завдання компанії ресторанного консалтингу- допомога у відкритті кафе, суші-бару під ключ


Для цільової аудиторії із середнім достатком розробити концепцію демократичного міського кафе,в якому були б представлені кухні різних куточків світу. Обов'язково має бути суші-бар.Cформувати стратегію подальшого розвитку, скласти план pr-заходів, розробити систему лояльності, допомогти відкрити суші-бар та кафе під ключ. 


Результат

Створили формат універсального міського кафе з суші-баром Сіль і Перець. Основна ідея концепції кафе-Все, що ти лю...! Все,як ти лю..!

Що зробили

  • Розробили концепцію кафе і визначили його позиціонування на ринку.
  • Придумали назву кафе і його слоган.
  • Прописали всі необхідні критерії та технічні вимоги для приміщення, в якому має розміститися кафе і суші-бар. 
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру кафе з суші-баром, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання та предмети декору.
  • Розробили впізнаваний фірмовий графічний стиль для кафе з суші-баром: логотип,вивіску,вуличну навігацію, візитівки, меню,вітальні листівки, подарункові сертифікати, лотерейні квиточки, фірмовий одяг, брендовану упаковку take away тощо.
  • Створили меню кухні, суші, родізіо, бару та дитяче меню. Надали всі картки із рецептурою та технологією приготування. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Підготовили меню до друку.
  • Розробили асортимент фірмових настоянок та коктейлів.
  • Розробили технологічний проект кухні, бару та суші-бару на основі асортименту меню.Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення.
  • Підібрали весь посуд, приладдя, обладнання, предмети сервіровки.
  • Підібрали всіх необхідних постачальників. 
  • Допомогли налагодити систему обліку та звітності.
  • Розробили та впровадили систему управління, внутрішньої мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад.Прописали всі стандарти,чек-листи, посадові функціонали і бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Сформували маркетингову стратегію подальшого розвитку. Склали план pr-заходів. Розробили цільові програми лояльності для гостей кафе. 
  • Створили  додаткові канали іміджевої впізнаваності та активних продажей: Шеф-стіл, за яким діє система родізіо,- їж все, що ти лю.. скільки хочеш, а сплачуй лише один раз фіксовану вартість; комбо-сети із улюблених страв-обирай з різних категорій меню дві або три улюблені страви і сплачуй однакову фіксовану ціну. 
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації кафе,суші-бару.

        Все, що ти лю..! Все, як ти лю..!

        Сіль і Перець-city-кафе і суші-бар.                                                                                         

         Ми можемо

        Відкрити кафе під ключ!

        Відкрити піцерію під ключ!

        Відкрити бургерну під ключ!

        Відкрити ресторан під ключ!

        Відкрити суші-бар під ключ!