Fondue&Raclette – gastro-café & fondue bar. Послуги з відкриття кафе. Кафе під ключ. Розробка меню для кафе. Дизайн інтер'єру кафе. Online консалтинг ресторанів

Завдання компанії ресторанного консалтингу-відкрити кафе під ключ


Розробити новий, нетиповий для міста формат концепту, орієнтований на цільову аудиторію із доходом середній+. Організувати ефективну рекламну компанію. Відкрити кафе під ключ. 



Що зробили

  • Розробили концепцію кафе і  визначили його позиціонування на ринку.
  • Придумали назву для кафе.
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн інтер'єру кафе, що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення та предмети декору.
  • Створили впізнаваний фірмовий графічний стиль для кафе: логотип, вивіску, вуличну навігацію, візитівки, фірмовий одяг, брендовану упаковку take away тощо.
  • Створили меню для кухні, бару кафе та гастрономічної крамнички. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для співробітників з технології  приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню. Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти". Передали меню на друк.
  • Розробили асортимент фірмових напоїв та карту вина.
  • Створили додатковий канал продажів-фірмову гастрономічну крамничку, в якій можна купити власноруч зроблені м'ясні спеціалітети та крафтові сири із фермерського господарства власника бізнесу.
  • Зробили технологічний проект кухні та бару кафе на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. 
  • Підібрали весь посуд, технологічне обладнання, предмети сервіровки.
  • Допомогли налагодити систему обліку та звітності.
  • Розробили та впровадили систему управління, мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі стандарти,чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників кафе.
  • Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Розробили маркетингову стратегію подальшого розвитку та план pr-заходів. 
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації кафе.
  • Успішно відкрили кафе під ключ.


Ми можемо

Відкрити справжню італійську піцерію.

Відкрити бургерну під ключ.

Відкрити крутий бар.

Відкрити кафе під ключ.