Zlata Praha. Допомога у відкритті кафе,пабу і піцерії. Послуги з відкриття кафе під ключ. Піцерія під ключ. Розробка меню для піцерії. Розробка меню для пабу

Завдання компанії ресторанного консалтингу-відкрити кафе під ключ


Провести  повний та радикальний ребрединг існуючого кафе "Зустріч" загальною площею 520м.кв. з тривалим, проте не надто успішним досвідом роботи. Новий формат концепту повинен залучити якісно нову цільову аудиторію із середнім достатком та достатком середній+. З точки зору економічної ефективності і доцільності найбільш раціональним рішенням було створення та виведення на ринок нового концептуального ресторанного проекту, а не зміна існуючих стереотипів. Ключовими факторами, що визначили новий формат концепції, її подальший розвиток і маркетингове позиціонування,стали: відсутність якісних локацій для святкування урочистих подій, дефіцит стильних атмосферних закладів для індивідуального відпочинку, архітектурні особливості та геометрія приміщення. Таким чином і з’явився комплекс multi-дозвілля різного формату та гастрономічних вражень  "Zlata Praha". Назва проекту була запропонована інвесторами бізнесу.


Результат-відкрили дуже смачне кафе, піцерію, паб і бенкетний зал під ключ. 


Що зробили

  • Розробили концепцію кафе і його позиціонування на ринку.
  • Придумали назву кафе і його слоган.
  • Створили оригінальний і впізнаваний дизайн-проект інтер'єру кафе, піцерії, пабу і бенкетного залу,що вирізнив його серед інших та добре запам'ятався. Підібрали усі меблі, сантехнику, оздоблювальні матеріали, освітлення, технологічне обладнання, предмети декору.
  • Під час ремонтних робіт здійснили авторський нагляд за втіленням дизайну інтер'єру кафе у життя. 
  • Розробили впізнаваний фірмовий графічний стиль для піцерії, кафе, пабу, бенкетного залу:логотип, вивіску,вуличну навігацію, візитівки, меню, фірмовий одяг та упаковку take away тощо.
  • Створили повсякденне меню кухні, бару та бенкетне меню. Надали всі картки із рецептурою. Провели навчання для співробітників з технології  приготування усіх страв та напоїв. Порахували собівартість та встановили ціни на весь асортимент меню.Описали страви і напої так,"що їх негайно хочеться з'їсти".Передали меню на друк.
  • Розробили асортимент фірмових наливок та настоянок.
  • Розробили технологічний проект кухні та бару кафе на основі асортименту меню. Розмістили все обладнання та вказали необхідні інженерні підключення. Застосували все існуюче (наявне) у Замовника технологічне обладнання, приладдя та посуд. Видали технічне завдання підрядникам для будівництва кам'яного мангалу-грилю, що працює на вугіллі та дровах. Проконтролювали весь процес його монтажу.
  • Підібрали весь посуд, приладдя, обладнання, предмети сервіровки.
  • Підібрали всіх необхідних постачальників. 
  • Допомогли автоматизувати і налагодити систему обліку та звітності.
  • Розробили та впровадили систему управління, мотивації та оплати праці. Сформували штатний розклад. Прописали всі посадові функціонали,стандарти,чек-листи і детальні бізнес-процеси для кожного співробітника. 
  • Провели співбесіди серед усіх претендентів на посади та обрали найкращих кандидатів. 
  • Провели професійне навчання для усіх категорій співробітників піцерії, кафе.
  • Розробили і впровадили систему бюджетування, закупівель та інші звітні форми. Повністю сформували першу закупівлю продуктів харчування, напоїв та господарчих товарів.
  • Прорахували детальну економіку кожної страви: собівартість, food cost, торгівельну націнку, максимально-можливу акційну знижку. Навчили керувати товарними запасами та food cost.
  • Організували та провели перший комплексний переоблік.
  • Розробили маркетингову стратегію розвитку та план pr-заходів. 
  • Створили і "запустили" додатковий канал продажів - кейтерінг під ключ .
  • Організували успішне відкриття та допомогли відкрити кафе, піцерію, бенкетний зал і паб під ключ. Наша команда запуску перебувала безпосередньо на об'єкті протягом 21календарного дня, надаючи всебічну допомогу та підтримку у сфері оперативного управління та контролю діяльності закладу, в щоденних технологічних процесах кухні, бару та залу.
  • Надали комплексні послуги ресторанного консалтингу на всіх етапах реалізації проекту.
  • Відкрили кафе, паб, бенкетний зал і піцерію під ключ.


Ми можемо

Відкрити піцерію під ключ!

Відкрити кафе під ключ!

Відкрити ресторан під ключ!

Відкрити пивний бар під ключ!

Відкрити паб під ключ!

Відкрити бенкетний зал під ключ!